Merk
Dikte
Geen filter opties gevonden
Prijs

Kantplanken

Bij TimberTouch begrijpen we dat een prachtige vlonder niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een lust voor het oog. Daarom bieden we naast onze hoogwaardige vlonderplanken ook stijlvolle kantplanken aan. Deze kantplanken zijn speciaal ontworpen om sierlijke rondingen en lijnen in uw vlonder te creëren, waardoor uw buitenruimte een unieke en elegante uitstraling krijgt.

Onze kantplanken zijn vervaardigd van hetzelfde duurzame en weerbestendige materiaal als onze vlonderplanken. Dit zorgt niet alleen voor een uniforme look, maar garandeert ook een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten. Of u nu een klassieke, rechte afwerking wilt of een dynamische, golvende vorm, met onze kantplanken kunt u eindeloos variëren en personaliseren.

Het gebruik van kantplanken biedt talloze mogelijkheden om creatieve ontwerpen te realiseren. Denk aan speelse, golvende randen langs uw vlonder, of subtiele bochten die harmonieus aansluiten bij de natuurlijke vormen van uw tuin. Bovendien kunnen onze kantplanken eenvoudig worden gemonteerd, zodat zowel professionele vakmensen als doe-het-zelvers hiermee aan de slag kunnen.

Ontdek hoe onze kantplanken uw vlonderproject naar een hoger niveau kunnen tillen en geniet van een terras dat net zo mooi is als functioneel.
16 artikelen