Dikte
Geen filter opties gevonden
TimberTouch®

TimberTouch®

TimberTouch is een innovatieve speler op de markt van bouwmaterialen, gespecialiseerd in de productie van PU (polyurethaan) planken. Deze planken, bekend om hun duurzaamheid en veelzijdigheid.

De TimberTouch PU planken onderscheiden zich door hun unieke samenstelling. Polyurethaan is een kunststof die bekend staat om zijn robuustheid en weerstand tegen verschillende weersomstandigheden. Dit maakt de planken ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze zijn bestand tegen vocht, schimmels en verrotting, wat ze een uitstekende keuze maakt voor deklagen, gevelbekleding en landschapsarchitectuur.

TimberTouch bied een breed scala aan afwerkingen en kleuren, waardoor ze gemakkelijk aan te passen zijn aan diverse designvoorkeuren. Deze planken bootsen de natuurlijke uitstraling van hout na, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer, zonder de noodzaak van regelmatig onderhoud dat bij echt hout komt kijken.

Een bijkomend voordeel van de TimberTouch PU planken is hun milieuvriendelijkheid. In tegenstelling tot traditioneel hout, vereist de productie van deze planken geen houtkap, wat bijdraagt aan de bescherming van bossen en biodiversiteit. Bovendien zijn ze recyclebaar, wat hun ecologische voetafdruk vermindert.

De combinatie van duurzaamheid, veelzijdigheid en milieubewustzijn maakt TimberTouch PU planken een uitstekende keuze voor zowel commerciële als residentiële bouwprojecten. Ze bieden een perfecte balans tussen functionaliteit en stijl, terwijl ze tegelijkertijd een duurzamere toekomst ondersteunen.
0 artikelen
Geen resultaten gevonden