Buitenassortiment

Van Steenbergen is thuis in uw tuin. We helpen u graag met een advies voor de inrichting van uw tuin. Ons assortiment is zo groot dat we u altijd kunnen helpen. Aan u de keuze. Gaat u voor tuintegels voor uw tuinpad of kiest u voor grind? Legt u terrastegels of kiest u voor een sierbestrating van klinkers of natuursteen? Houdt u van een natuurlijke oprit met grastegels of worden het de klassieke courtstones?

Afwerking van de tuin

Als u uw bestrating heeft gekozen, dan is het verstandig om ook de afwatering en kantopsluiting goed te overwegen. Laat u het water gewoon aflopen naar het laagste punt of kiest u voor de zekerheid van afwatering met Aco Drain? Sluit u het geheel netjes af met een kantopsluiting of geeft u het zand de vrije loop? Ook bij deze keuzes kunnen we u helpen.

Hoe mooi wilt u het maken met tuinaccessoires?

Voor u begint met het leggen van uw pad of terras, is het goed om te overwegen of u bijvoorbeeld tuinverlichting wilt, een schutting of een tuinhuis. Als het terras eenmaal ligt, is het lastig om nog elektra of waterleidingen te leggen. Bedenkt u dus al bij het ontwerpen waar u verlichting en water wilt hebben.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen