Steenbergen Sierbestrating

Over ons

v. Steenbergen Sierbestrating, opgericht door Reijer van Steenbergen ruim 40 jaar geleden, is uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met 7 medewerkers. Het bedrijf kenmerkt zich door lange dienstverbanden van het personeel tot wel 30 jaar en de betrokkenheid van de familie bij het bedrijf.

Het assortiment is in de afgelopen jaren flink uitgebreid en omvat nu alles voor de verharding van de tuin, inclusief aan tuin gerelateerde accessoires & wand- vloertegels voor in huis. v. Steenbergen Sierbestrating heeft een prachtig buitenterrein en een showroom die het ontdekken waard zijn. Kom gerust langs en laat u inspireren!

Steenbergen Sierbestrating

Zorgeloos transport van tegels. Maak gebruik van onze bezorgservice met loskraan

Tegels zijn prachtig, maar ook zwaar en kwetsbaar. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport. Wij bieden een professionele bezorgservice aan met een vrachtwagen voorzien van een handige loskraan. Zo worden de tegels direct naast de vrachtwagen gelost, zonder dat u zelf hoeft te sjouwen. Voorwaarde is dat uw locatie goed en veilig bereikbaar is voor onze vrachtwagen. Kies voor gemak en maak gebruik van onze transportdienst!

Kortom

Op zoek naar een oase van inspiratie voor uw nieuwe tuin? Breng een bezoek aan onze prachtige showtuin en laat u betoveren door ons uitgebreide assortiment aan adembenemende tegels, stenen, stapelblokken, schuttingen en sfeervolle tuinverlichting. Ons gepassioneerde team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze, zodat wij op de gewenste datum uw bestelling kunnen afleveren op uw locatie. Kom langs en ervaar zelf hoe wij uw droomtuin werkelijkheid maken.

Steenbergen Sierbestrating
Reijer van Steenbergen
Reijer van Steenbergen
Eigenaar
Jaap van Steenbergen
Jaap van Steenbergen
Eigenaar / Verkoop Binnendienst
Theo Nieboer
Theo Nieboer
Administratie / Verkoop Medewerker
Henk Jan van Doorn.
Henk Jan van Doorn.
Verkoop Medewerker
Bennie Hardeman
Bennie Hardeman
Verkoop Medewerker
Marijn Veldhuizen
Marijn Veldhuizen
Chauffeur
Adri Jansen
Adri Jansen
Terreinmedewerker / Expeditie