Aanbieding tuintegels & bestrating

Bent u op zoek naar een koopje? Kom dan eens kijken naar de tuintegels en klinkers die we in de aanbieding hebben. Ons grote showterrein heeft een aparte hoek met tuintegels in de aanbieding. Doe uw voordeel en koop deze tegels en klinkers met een flinke korting. Naleveren van deze restpartijen is niet mogelijk, dus zorg dat u weet hoeveel u nodig heeft. Neem contact met ons op om te weten of we een restpartij voor u in de aanbieding hebben.

Eigen bezorgdienst

U wilt uw tuintegels precies op tijd ontvangen. In overleg bepalen we met u op welk dagdeel u de tuintegels op de stoep wilt hebben. Daarom hebben we onze eigen bezorgdienst, zodat we uw tuintegels op het gewenste moment bij u kunnen afleveren. Zo ontvangt u de tuintegels binnen vijf werkdagen op locatie.

Goedkope tuintegels

Als u een interesse heeft in een restpartij goedkope tuintegels die we aanbieden, twijfel dan niet om contact op te nemen. Dan bent u er zeker van dat de tuintegels uit de aanbieding er nog zijn en of de hoeveelheid voldoende is voor uw tuinproject.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen