WIBO vijvermaterialen

We leveren alle producten van WIBO vijvermaterialen, groothandel in vijver- en tuinartikelen. Maak uw tuin compleet met een prachtige vijver. Of u nu van Koikarpers houdt of van een zwemvijver met wat eenvoudige vissen er in. Met uw ideeën en ons advies realiseert u het zelf. WIBO heeft een enorme keuze in onder andere vijverfolies, vijverpompen, beluchting, waterbehandeling en decoratiemateriaal. Uw creativiteit bepaalt de grens.

Flexliner vijverfolie

Met een Flexiliner vijverfolie kiest u voor een vijver van topkwaliteit. De Flexiliner folie is zeer elastisch dus ook de technisch lastige vormen kunt u mooi bekleden. U kunt kiezen voor Flexiliner 0,8 of 1mm dik. Wilt u een folie voor de zwaarste omstandigheden, kies dan voor de RubberFlex vijverfolie. Deze folie is wat stugger dan Flexiliner, maar net even sterker.

Vijverstenen, vijvergrind of vijvertegels?

Uw vijver graven en installeren is één, maar hem mooi aankleden is wat de vijver echt af maakt.. Kiest u voor vijvergrind of gaat u aan de slag met vijverstenen, keien en misschien zelfs rotsblokken. U kunt ook kiezen voor en hele strakke vijver met mooie natuurstenen vijvertegels.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen