REDSUN

We bieden u alle producten van REDSUN, leverancier van natuursteen, hout en beton voor tuinen. Zij produceren tegels van goede kwaliteit, voor een mooie prijs.

REDSUN Smartton betontegels

Deze lijn betontegels hebben een zorgvuldige randbewerking, waardoor er nauwelijks voegen ontstaan. REDSUN Smartton is bestrating van 6 cm dik. De oppervlakte van de steen wordt met een borstel bewerkt. Nabehandeling gebeurt met top-protect easy clean, een methode om stenen tegen vervuiling te beschermen.

Nieuwe serie deklaagstenen

Nieuw voor dit jaar zijn de Nature Stone collectie, de Smartton Vintage en de Retro Nature collectie. Alle drie de series zijn op de natuur geïnspireerde kleurechte betonbestrating waar als deklaag ook een harde soort natuursteen is gekozen. U krijgt dus de maatvastheid en sterkte van beton, maar met de look en feel van natuursteen.

Als laatste hebben we de Eliton tegels. De Eliton is een fijn gestraalde en geïmpregneerde betontegel met een softtouch natuursteen afwerking voor meer loopcomfort.

Sierkeien als muur

Sierkeien geven een eigen karakter aan de omgeving met hun specifieke vorm en kleur. REDSUN biedt sierkeien in alle vormen, maten en kleuren. Uitermate geschikt voor muren en schanskorven. Opgestapeld tussen gaas, verbonden door een speciale mortel. Of zoals ze het al in de oudheid deden. Dan wordt de muur ‘droog’ gebouwd, waarna de voegen opgevuld worden met kleinere stenen of aarde.

Natuursteen onderscheid zich doordat het makkelijk te onderhouden is en het feit dat veel steensoorten nagenoeg kleurecht zijn. Dit betekent dat ze onder invloed van zon en regen niet of nauwelijks verkleuren. En reinigen met een hogedrukreiniger is bij deze producten geen probleem. Natuursteen overleeft elke modegril en verliest gedurende de oneindige levensduur niets aan uitstraling.

Ons buitenterrein: 1500m² steen

Kom gerust eens kijken op ons buitenterrein. Daar tonen we u alle verschillende soorten steen, verlichting en andere accessoires. Heeft u vragen? We geven u graag ons deskundig advies.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen