In-lite tuinverlichting

We leveren alle producten van in-lite, specialist als het gaat om buitenverlichting. Ze ontwerpen buitenlampen van 12 volt, met LED-lampjes. Of u nu een grondspot wilt, een staande lamp of een compleet systeem, in-lite heeft het voor u.

12-volt verlichting

Het voordeel van 12-volt buitenverlichting is dat het veilig geïnstalleerd kan worden. De kabels mogen gewoon direct onder de bestrating verwerkt worden, ze hoeven niet per se diep in de grond. Ook voor grote afstanden door de tuin is verlichting van in-lite geschikt, daarvoor hebben ze zwaardere kabels beschikbaar.

Uw in-lite 12-volt tuinverlichting kan zo ingesteld worden dat deze aan gaat als het donker wordt. En hoeveel uur je deze vervolgens wilt laten branden. U kunt ook een bewegingsmelder aansluiten zodat de verlichting ’s nachts alleen aangaat als er iemand in de buurt is.

LED-verlichting

De efficiëntie van LED-verlichting is in de afgelopen jaren enorm verbeterd. Inmiddels is dit ook voor het verlichten van uw tuin de meest duurzame en energiezuinige optie. Hoewel LED in aanschaf nog vaak duurder is, blijkt LED buitenverlichting vaak onder aan de streep toch voordeliger te zijn.

Ruim assortiment

De verlichting van in-lite is onderdeel van ons ruime assortiment. We bieden u een volledig assortiment siersteen, natuursteenterrastegels, bielzen en buitenverlichting. Maak uw tuin af met een schutting, afrastering of een tuinhuisje.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen