Excluton betonnen bestrating

Steenbergen Sierbestrating levert alle producten van Excluton. Excluton maakt betonnen bestrating en natuursteen tegels voor tuininrichting.

De keuze voor tegels is bepalend voor het karakter van uw terras. Klassieke klinkers of sierlijke tegels, met extra voetcomfort of juist stevige stenen voor een oprit. Kom op uw gemak eens kijken in onze showroom, om te ervaren wat bij u past. Als u vragen heeft geven we u graag ons advies.

Mondo X siertegels

In 2013 is Excluton de geheel nieuwe productie van Mondo X begonnen. Daarmee bieden ze een nieuwe serie excellente siertegels in groot formaat. Elk met een eigen karakter. Breng uw terras bijvoorbeeld in Italiaanse sfeer met de Castlestone en creëer een plek waar u kunt genieten met familie en vrienden. Of geef uw terras een luxe, eigentijdse uitstraling met de strakke FlameStone. Nu al wereldwijd een hit onder tuinarchitecten.

Excluton heeft voor Mondo X een grootse tegelpers staan. Daarmee produceren ze deze bijzondere deklaagtegels van 120 cm in het vierkant en slechts 4 cm dik. Door de mooie afwerking zijn deze kwaliteitstegels een ware aanwinst voor uw terras.

Breed assortiment

Steenbergen Sierbestrating levert naast Excluton nog meer merken. Kom gerust eens kijken. Op ons buitenterrein tonen we u alle verschillende soorten steen, verlichting en andere accessoires. Binnen vindt u onze collectie wandtegels en vloertegels. 

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen