Van Steenbergen, groothandel in sierbestrating

Zoekt u sierbestrating voor uw tuin? Wilt u de terrastegels of het grind ook zien en voelen? Kom dan naar ons showterrein in De Klomp, tussen Veenendaal en Ede. Op ons showterrein van ruim 1500m² ziet u alle soorten sierbestrating en tuinaccessoires zoals schuttingen en verandadaken. We hebben een enorme keuze in natuursteen, grind, terrastegels, klinkers en keien. We leveren verschillende merken, zo hebben we altijd wel een bestrating die bij u past. Bijna alles is op voorraad zoals u van een groothandel mag verwachten. Hebben we het niet, dan kunnen we het binnen vijf werkdagen leveren.

Tegels voor ín huis

Naast onze sierbestrating hebben we een flinke showroom met vloertegels en wandtegels. Waar wandtegels vroeger vooral in keuken en badkamers werden gebruikt ziet u deze nu ook decoratief aan de wanden. Vooral de natuursteentegels met ruwe zichtzijde zijn momenteel erg in trek.

Meer dan 35 jaar een begrip

Van Steenbergen Sierbestrating is ruim 35 jaar geleden opgericht door Reijer van Steenbergen. In die 25 jaar is ons bedrijf gestaag gegroeid naar een familiebedrijf waar inmiddels zeven mensen werkzaam zijn. Van Steenbergen is met recht een familiebedrijf, zoon en dochter werken bij het bedrijf en de medewerkers hebben allemaal lange dienstverbanden tot wel 25 jaar. In de loop der jaren is ons assortiment van zand, grind en bestrating uitgegroeid naar een compleet assortiment voor de verharding van de tuin met daarbij aan tuin verwante accessoires. Sinds een jaar verkopen we ook tegels voor binnenshuis. Komt u eens langs om ons buitenterrein en de nieuwe showroom te bekijken. U bent van harte welkom.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen