Mooi Kunstgras

We leveren Mooi Kunstgras dat nauwelijks van echt gras te onderscheiden is door hoogwaardige materialen en kleurstellingen. Kunstgras dat geschikt is voor uw tuin, balkon, dakterras of bij een zwembad.

Bentley

Kunstgras Bentley is een topper binnen het assortiment van Mooi Kunstgras. Deze hoeft niet ingezand te worden. Door de kwalitatieve vezels wordt dit kunstgras niet platgelopen, waardoor het altijd mooi kunstgras blijft. De grassprieten blijven netjes overeind doordat ze hun veerkracht behouden. Niet van echt te onderscheiden, het voelt zelfs zo zacht aan als echt gras.

Onderhoudsarm

Het grote voordeel van kunstgras is dat het onderhoudsarm is. Nooit meer maaien of sproeien. En het gras blijft altijd mooi groen. Bij Mooi Kunstgras gelden nog meer voordelen.

U heeft bij Mooi Kunstgras geen last van onkruid doordat de kunstgrasvezels door een sterk antiworteldoek worden getuft. En na een regenbui is het gras weer snel droog, door de goede afwatering via het doek.

Ons assortiment

Mooi Kunstgras is onderdeel van ons ruime assortiment. Kom eens kijken op ons buitenterrein, we tonen u graag ons volledig assortiment siersteen, natuursteen, tegels, bielzen en buitenverlichting. Bent u nog op zoek naar en goede hovenier, we bevelen u er graag een aantal aan.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen