GTOP Trading

We leveren alle producten uit het assortiment van GTOP Trading, specialist als het gaat om tuinafscheidingen, buitenvloeren en tuindecoratie. Op ons showterrein staat een groot gedeelte van het assortiment opgesteld. Het is dus heel eenvoudig om naast de bestratingsmaterialen ook alle andere tuinelementen uit te zoeken.

Tuin- en terrasafscheidingen

GTOP Trading biedt tuinafscheidingen van uiteenlopende materialen en in verschillende prijscategorieën. Voor houtliefhebbers zijn er de standaard hardhoutschermen of natuurlijke hazelaarschermen. Daarnaast zijn er tal van unieke schermen van hoogwaardige materialen als kunststof, metaal en aluminium. Het exclusieve merk Forest Avenue met daarin unieke vlechtschermen is ook onderdeel van het assortiment.

Buitenvloeren

Naast vloeren van (natuur)steen is het ook mogelijk om bij ons buitenvloeren van andere materialen uit te zoeken. Het assortiment van GTOP Trading biedt diverse mogelijkheden op het gebied van hout en kunststof. Alles met het oog op een hoogwaardige kwaliteit en uitstraling. Ook hier geldt dat voor elke wens en budget de juiste producten aanwezig zijn. Ook alle materialen voor de onderconstructie, afwerking en onderhoud zijn verkrijgbaar in onze winkel.

Tuindecoratie

Naast verschillende tuinafscheidingen en buitenvloeren biedt GTOP Trading ook diverse decoratieve producten aan. Zo kunt u uw tuin compleet maken met bijvoorbeeld pergola’s, buitenhaarden, vuurschalen, bloembakken of moestuinbakken. Alles van hoogwaardige materialen als Cortenstaal, hardhout, kunststof en hazelaar.

Heeft u vragen? We staan u graag te woord op 0318-573413.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen