MBI De Steenmeesters

We leveren alle producten van MBI De Steenmeesters. Van begin af aan is investeren in innovatie en vakmanschap een speerpunt van het bedrijf. Zo lopen ze voorop met zelfontwikkelde machines. Bijvoorbeeld de Big Bertha in Veghel, de grootste steenpers van Europa, of de Bull’s Eye, die zorgt voor een natuurlijke nabewerking bij stenen en tegels. Ze bieden de uitstraling van natuursteen met alle voordelen van beton.

MBI GeoSteen, beter dan baksteen of natuursteen

MBI is uitvinder van GeoSteen. Dat zijn betonstenen met een hoogwaardige toplaag, gemaakt van kleurechte, natuurlijke materialen. MBI heeft de toplaag naar een hoger niveau getild in kwaliteit en dichtheid. Daarvoor gebruiken ze meer dan zestig soorten gebroken natuursteen uit acht Europese landen.

Met GeoSteen zijn grotere formaten mogelijk dan met traditioneel baksteen, waardoor minder voegen nodig zijn. Daarbij zijn er tientallen variaties in profiel en nabewerking, wat zorgt voor een verschillende uitstraling.

 

Breed assortiment

Naast MBI hebben wij nog meer merken in ons assortiment. Kom gerust eens kijken. Op ons buitenterrein tonen we u alle verschillende soorten steen, verlichting en andere accessoires. Binnen vindt u onze collectie wandtegels en vloertegels. 

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen