Keramische tegel Ceramaxx Ardeche Coffee 60x60x3 cm € 47,50 p/m2 Incl. btw.

Soort/type: Keramische tegel
Klasse: A, Nieuw
Kleur: Coffee
Maatvoering: 60x60x3 cm.
Aantal: 0 m2 ( nieuwe partijen worden verwacht, levertijd onbekend)
Prijs: € 47,50 p/m2 incl. btw.

Keramische tuintegels zijn de trend van dit moment. De tegels zijn kleurvast, krasvast en slijtvast. Tevens neemt de tegel geen vuil op waardoor deze eenvoudig te reinigen is.

Voor een juiste in druk van de tegel nodigen wij u uit om deze bij ons in de showtuin te komen bekijken leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

Tevens hebben regelmatig diverse restpartijen tuintegels in de aanbieding.

Klik hier voor onze restpartijen.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen