Rubber terrastegels

Rubber terrastegels zijn vooral bekend als veiligheidstegels rondom klimrekken op speelplaatsen. U kunt deze tegels ook goed inzetten als rubber tuintegel of als dakterrastegel wanneer u kiest voor de zwarte of antraciet uitvoeringen. Rubber tegels hebben als groot voordeel het lage gewicht en de enorme sterkte van de tegels. Ze zijn bijna onverslijtbaar.

Rubberen veiligheidstegels

Als u een kind veilige omgeving wilt creëren, zijn rubberen veiligheidstegels geen luxe. Kinderen letten nu eenmaal niet altijd op tijdens het spelen. Schommelen wordt een wedstrijd verspringen, met geschaafde knieën als gevolg. Door rubberen veiligheidstegels rondom de speeltoestellen aan te brengen verkleint u de kans op een ongelukje enorm. De valhoogte tot waar deze tegels beschermen is standaard tot 120cm. Er zijn speciale tegels verkrijgbaar die bescherming bieden bij een val tot 240cm. De rubber tegels zijn in diverse formaten en kleuren verkrijgbaar. Zelfs met hink-stap-sprong motief. Wij leveren de veiligheidstegels van Tuinvisie, Hecmar en RedSun.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen