Keramische tegels

Met een keramische tegel kiest u voor pure, zorgeloze kwaliteit. Keramische tegels zijn vorstbestendig, kunnen een groot gewicht dragen, zijn eenvoudig te reinigen en mos- en schimmelwerend. Wijn, vet en mosterd kunt eenvoudig van de tegel verwijderen. Wij leveren de keramische tegels van REDSUNMBI en TuinVisie.

Keramische (r)evolutie

Keramische tegels betekenden een (r)evolutie in de branche. Door keramiek te gebruiken voor tegels verdwenen er een aantal minpunten en kwamen er een flink aantal pluspunten bij. De temperatuurbestendigheid en de grote draagkracht zijn twee van deze grote voordelen. Hoveniers werken graag met keramische tegels vanwege de maatvaste afmetingen. De meest voorkomende afmeting voor keramische tegels is 60x60cm. MBI heeft ook 90x90cm keramische tegels in huis de Evo Pierre Bleue tegel.

Slipvaste tegels

Er is veel veranderd In de ruim tien jaar dat keramische tegels te koop zijn. Waar de eerste keramische tegels een beperkte antisliplaag hadden, zijn de moderne tegels absoluut slipvast. U kunt de keramische tegels met een gerust hart rondom uw zwembad leggen zonder u zorgen te maken over uitglijden. Door het lage gewicht zijn keramische tegels ook goed te gebruiken op dakterrassen en balkons.

De allernieuwste trend op het gebied van tegels is het terras buiten doortrekken naar de woonkamer. Zo worden buiten en binnen als het ware één. Een concept waarin de optimale balans tussen tuin en huis kan worden gerealiseerd. Wij  beschikken over een ruim assortiment van tegels die zowel in een 2.0 cm als in 1.0 cm uitvoering geproduceerd worden. Buiten wordt de gewenste tegel in een 2.0 cm uitvoering verwerkt voor een optimale stabiliteit en binnen wordt exact dezelfde tegel in een 1.0 cm dikke uitvoering verwerkt.

Mirage

Mirage is een tegel fabriek in de regio Bologna in Italië. Deze regio staat bekend als de bakermat van de keramische industrie. Mirage is een toonaangevende innovator op keramisch gebied en een absoluut A-merk in Italië.
In onze showroom hebben wij verschillende DualMode concepten van Mirage. Kom vooral eens langs en laat u inspireren!

REFIN

Refin behoort tot de een-na-grootste groep tegelproducenten in Europa. Een Italiaanse fabrikant die tegels van hoge kwaliteit maakt. Zij zijn gespecialiseerd in design tegels in Gres porcellanato. Denk bijvoorbeeld aan tegels met een houtstructuur, of tegels met een betonlook. Ook van Refin hebben wij een uitgebreid assortiment tegels die zowel binnen als buiten zijn te verwerken. Houdt u van een stukje exclusiviteit? Wij hebben de oplossing om dit tot stand te brengen, DualMode.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen