Grastegels van beton

Betonnen grastegels of grasdallen zijn de ideale oplossing als u het natuurlijke gevoel van het grasveld wilt behouden, maar wel de mogelijkheid wilt hebben om er met een auto of een kar over te rijden. Met onze betonnen grastegels hoeft u niet meer bang te zijn om op een drassige oprit, grasveld of gazon weg te zakken. De perforaties geven het gras de ruimte om te groeien terwijl tegelijkertijd het water makkelijk de bodem in kan zakken. Zo creëert u eenvoudig een verharde natuuroprit. Grastegels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kwaliteiten.

Grastegel of grastaludplaat?

Een grastegel heeft een afmeting van ongeveer 40x60cm. Echter als u grote oppervlaktes wilt bestraten met grastegels zijn de grote grastaludplaten van Excluton een goede oplossing. Met een afmeting van 120x80cm bestrijken ze een groot grasoppervlak in één keer. Betonnen grastegels zijn de ideale oplossing voor de versteviging van opritten, parkeerplaatsen of evenementen terreinen. Wilt u de afwatering van uw terrein extra aandacht geven, kijkt u dan eens bij onze afwateringsproducten.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen