U- en L-elementen

U- en L-elementen zijn multifunctionele hulpmiddelen voor uw tuininrichting. U-elementen kunt u gebruiken als plantenbak, tafel of bank. Door hun eenvoud zien deze betonnen meubels er uit als strakke design elementen. Of u gebruikt U-elementen als creatieve oplossing voor het opslaan van haardhout of om leuke planten in te zetten. Een ongewone manier om de elementen in te zetten, maar een goedkope oplossing én erg leuk om te zien. We zijn benieuwd naar uw creatieve oplossingen, dus als u een foto van een leuk idee heeft, stuur het naar ons op.

L-element als keerwand

L-elementen worden vaak gebruikt als keerwand of als wand voor een plantenbak of border. Als keerwanden zijn ze onder andere geschikt voor het opvangen van hoogteverschil in terreinen of als wand langs een grote vijver. Heeft u een grote tuin waar u speelsheid in wilt zien? Gebruik dan L-elementen om een solide hoogteverschil aan te brengen. U voorkomt gelijk dat de regen het zand weer wegspoelt. U kunt het aanzicht van de wand afwerken met draadpanelen en planten of kiezen voor een flinke schanskorf met rots of grind. Overtollig regenwater voert u efficiënt af met afwatering van ACO Drain.

Van advies tot levering

Steenbergen Sierbestrating vindt service vanzelfsprekend. We helpen u graag bij het maken van uw keuze. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen