Bloembakken en moestuinbakken

De finishing touch van een tuin kan worden gemaakt met mooi ingeplante bloembakken. Hiermee brengt u niet alleen sfeer in uw tuin, een bloembak zorgt ook voor een hoogte en/of dieptewerking. Van Steenbergen Sierbestrating heeft diverse bloem- en plantbakken van leverancier GTOP Trading in het assortiment. Het gamma bestaat onder andere uit strakke en moderne bloembakken van Cortenstaal of hardhout. Daarnaast zijn er ook natuurlijke moestuin- en kruidenbakken van hazelaartakken. Hierin kunt u onbeperkt kruiden en groenten kweken. Dé trend van nu!

Pergola’s en schaduwpanelen

Van Steenbergen Sierbestrating is exclusief dealer van GTOP Trading en daarmee ook van de merken Forest Avenue en Tecnodeck. Binnen het assortiment van deze merken vallen diverse unieke pergola’s, terrasoverkappingen en schaduwpanelen. De uitgangspunten van deze producten zijn een hoogwaardige kwaliteit, luxe uitstraling en de mogelijkheid om de producten naar eigen smaak samen te stellen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Buitenhaarden en vuurschalen

Een tuin is gemaakt om van te genieten. Niet alleen overdags, maar vooral ook in de avond. Tijdens een warme zomeravond genieten van een wijntje met familie en vrienden, wie wil dat nu niet? Een vuurtje versterkt de sfeer én zorgt ervoor dat het ook laat in de avond nog behaaglijk is. Bij van Steenbergen Sierbestrating vindt u een breed aanbod vuurzuilen, buitenhaarden en vuurschalen.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen