Traptreden en bloktreden

Creëer hoogteverschil in uw tuin met traptreden of bloktreden, voor meer spanning in uw tuininrichting. Hoogteverschil geeft uw tuin veel meer dimensie dan een vlakke tuin. Een klein verschil in hoogte geeft uw tuin een hele andere sfeer, het geeft meer ruimte voor het oog. Met enkele traptreden is uw tuininrichting compleet. We leveren traptreden van diverse merken, waaronder MBI, Eck-Stone en Red Sun.

Diverse merken traptreden en bloktreden

De traptreden van MBI zijn een ideale oplossing voor het hoogteverschil in uw tuin. Ze zijn makkelijk te plaatsen en sluiten goed aan bij andere muurelementen. Zowel de GeoColor als de GeoFacetto traptreden naadloos aan te sluiten op de muurelementen.

Eck-Stone levert traptreden van natuursteen in bijzondere kleuren. Zoals de aqua-kleurige Vietnam Basaltsteen of de Graniet Geel stenen bloktreden. Beide zijn gebouchardeerd. Dat is een hamerslagtechniek voor de afwerking waarmee ze de natuurstenen traptreden een ruwe oppervlaktestructuur geven.

Red Sun levert prachtige traptreden in verschillende kleuren, vernoemd naar bergen. Zo kunt u kiezen via de donkergrijze Mount Everest of de ruwe Kilimanjaro uw hoogteverschillen in de tuin te overbruggen. Prachtige beeldspraak voor het overwinnen van hoogtes aan huis.

Kom kijken

Kom eens kijken op ons 1500m² grote buitenterrein. Daar tonen we u ons uitgebreide assortiment sierstenen, traptreden, bloktreden en andere accessoires voor uw tuininrichting. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen