Schuttingen

Schuttingen en hekken maken een tuin compleet. Het vormt een belangrijk onderdeel van uw tuininrichting. Een goede erfafscheiding creëert samenhang en maakt uw tuin tot eenheid. Daarom is het belangrijk om de juiste soort schutting te kiezen, een schutting die bij uw tuininrichting past. Wij leveren diverse soorten schuttingen en hekken, waaronder GTOP Trading en het programma van TuinVisie. Bekijkt u ze ook via onze webshop.

banner-schuttingen-tuinhout-3-940x360.jpg

Hardhout of zachthout

Bij tuinhout wordt onderscheid gemaakt tussen hardhout en zachthout. Hardhout komt van loofbomen, het is heel stevig en duurzaam hout. Zachthout zoals grenen of vurenhout komt van naaldbomen. Het verschil tussen hardhout en zachthout heeft geen invloed op de kwaliteit, wel is hardhout beter bestand tegen weersinvloeden. Voor de schermen kunt u kiezen uit draadpanelen of natuurlijke hazelaarpanelen. In de draadpanelen kunt u een klimop of clematis laten groeien. Zeer decoratief én vrolijk.

Zeer duurzaam

Belangrijk voor schuttingen is dat ze duurzaam zijn. Dag en nacht in de buitenlucht, in weer en wind, dat vereist hoge kwaliteit. U wilt natuurlijk dat de schutting jarenlang overeind blijft staan en zijn uitstraling niet verliest. Kies daarom voor stevige staanders, wij hebben ze van FSC gekeurd hout, hardhout, kunststof en beton. Wij vinden het belangrijk dat u lang plezier heeft van uw schutting, daarom letten we goed op de kwaliteit van onze producten. Daarnaast geven we u graag tips voor de montage van de schutting.

Panel+ en Metal+ panelen

Forest Avenue, een merk van GTOP Trading, bracht de afgelopen tijd diverse nieuwe afscheidingen op de markt. Het systeem bestaat uit metalen, kunststof of houten palen waartussen diverse opvullingen gekozen kunnen worden. Bijvoorbeeld natuurgetrouwe kunststof ‘takken’, Tecnodeck wandplanken of een shutterscherm. De opvullingen kunnen ook gecombineerd worden en er zijn diverse kleuren en structuren mogelijk. De schermen zijn verkrijgbaar in hoogtes van 120, 150 en 180cm. Daarnaast zijn alle afmetingen als maatwerk leverbaar. Dit geldt ook voor poorten, deuren en terrasoverkappingen.

Van advies tot levering

Service is bij Steenbergen Sierbestrating vanzelfsprekend. Van advies tot levering helpen wij u bij de inrichting van uw tuin.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen