Muurelementen voor uw tuininrichting

Maak uw tuininrichting compleet met muurelementen, voor de indeling van uw tuin. Creëer verschillende hoekjes in uw tuin voor een sfeervol geheel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat een afscheiding niet alleen functioneel zijn, maar stijlvol, passend bij uw tuin. Gebruik grote blokken steen of een schanskorf gevuld met breukstenen.

Schanskorven

Geef uw tuin een bijzondere sfeer met schanskorven. Deze gevlochten, metalen korven worden gevuld met breukstenen. Of kies ervoor om de vulling af te wisselen met andere materialen. De schanskorven dienen als afscheiding in uw tuin. Door verschillende soorten rots en grind kunt u een eigen, unieke samenstelling maken, speciaal voor uw tuin.

Gard & Care

Wij zijn leverancier van Gard & Care, groothandel voor schanskorven en steenschuttingen. Hun assortiment varieert van grindschuttingen, steenschuttingen tot steenkorven en panelen op maat. De producten van Gard & Care zijn onderhoudsvrij en door u zelf te plaatsen. Wilt u een advies over de constructie, kom dan gewoon even bij ons langs.

Kom kijken

Bij Steenbergen Sierbestrating vinden we service vanzelfsprekend. Kom eens kijken op ons 1500m² grote buitenterrein. Daar tonen we u ons uitgebreide assortiment sierstenen, muurelementen en meer accessoires voor uw tuininrichting. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen