Tuininrichting accessoires

Een tuin is niet compleet zonder een persoonlijk tintje. U heeft planten gekozen, een mooi terras aangelegd, maar dan bent u er nog niet. U heeft ook tuininrichting accessoires nodig zoals ornamenten, beelden, vazen en waterspuwers. Met onze tuinaccessoires kunt u de inrichting van uw tuin nog meer afstemmen op uw persoonlijke smaak. Steenbergen Sierbestrating levert diverse accessoires voor uw tuin.

Breed assortiment

We leveren een breed assortiment artikelen voor uw tuin, van verschillende merken. Waaronder veel accessoires voor uw tuininrichting. Door de grote keuze zult u zeker iets vinden dat bij u past. Met uw eigen unieke samenstelling creëert u een geheel eigen sfeer in uw tuin.
Maak uw tuin af met een tuinhuis, een schutting of voeg een extra dimensie toe met een trapje. Ook voor een vijver kunt u bij ons terecht. Voor de complete inrichting van uw tuin kunt u het beste eens bij ons langskomen. Op ons buitenterrein van 1500m2 tonen we u bijna alles dat we kunnen leveren.

Duurzaamheid

Naast comfort en stijl is duurzaamheid een belangrijke eigenschap voor tuinaccessoires. Want het wordt dag en nacht blootgesteld aan de buitenlucht. Wij vinden het belangrijk dat u lang plezier heeft van uw tuininrichting, daarom letten we goed op de kwaliteit van onze accessoires.

Van advies tot levering

Service is bij Steenbergen Sierbestrating vanzelfsprekend. Van advies tot levering helpen wij u bij de inrichting van uw tuin.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, of kom eens kijken in onze showroom.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen