Kleurvaste bestrating

Waarom is kleurvaste bestrating zo belangrijk? De meeste mensen zullen antwoorden dat ze juist op de kleur vielen, het past bij het ideale beeld van het tuin of terras. Daarom bieden wij een groot aantal kleurvaste terrastegels en klinkers aan. Van bekende producenten als MBI met de GeoColor collectie en de REDSUN Eliton

Technologisch vernuft voor betere kleur

De GeoColor betonklinkers zijn een prachtig voorbeeld hoe technologie niet alleen voor een duurzamer product kan zorgen, maar ook voor mooiere kleuren en meer loopcomfort. Door de gewone betonklinkers te voorzien van een kleurechte toplaag van natuurlijke materialen. Een GeoColor klinker of tegel is niet alleen kleurvast, dankzij de iets open structuur van de toplaag voelt de GeoColor met blote voeten comfortabeler aan dan natuursteen. De zomerzon heeft er minder effect op dan op natuursteen.

Kleurvast en gevarieerd

Een kleurvaste bestrating is niet saai. Integendeel. Zowel MBI als Redsun bieden een breed assortiment met kleurrijke tegels en klinkers aan. Ook de keramische terrastegels die de verschillende fabrikanten aanbieden zijn zeer kleurvast en verkrijgbaar in vele motieven. Daarnaast zijn de keramische tegels ook nog eens vorstbestendig, zoutbestendig en makkelijk te reinigen.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen