Restpartij tuintegels & bestrating

Wij hebben regelmatig diverse restpartijen tuintegels in de aanbieding. Dit aanbod aan tuintegels verandert steeds, dus we kunnen niet garanderen of er op dit moment een aanbieding ligt of niet. Sommige partijen zijn groot omdat we groot voor een mooie prijs konden inkopen, sommige restpartijen zijn klein omdat er restant overbleef. Neem contact met ons op om te weten of we een leuke aanbieding voor u hebben.

 

Eigen bezorgdienst

Service is bij ons vanzelfsprekend. Daarom hebben we onze eigen bezorgdienst, zodat we uw restpartij tuintegels bij u kunnen afleveren. Zo ontvangt u de restpartij binnen vijf werkdagen op locatie.

Op = op

Als u een interesse heeft in een restpartij tuintegels die we aanbieden, twijfel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Want op = op.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen