Keien, rotsen en rotsblokken

Veel gebruikt voor tuininrichting zijn keien, rotsen of rotsblokken. Deze worden vaak decoratief gebruikt, bijvoorbeeld voor het accentueren van tuinpaden of als afwerking voor een vijver. Maar keien en rotsblokken dienen vaak ook functioneel als tuinafscheiding. We leveren diverse soorten keien, rotsen en rotsblokken.

Schanskorven

Steeds meer mensen gebruiken een schanskorf als schutting voor hun tuin. Dat is een korf van een stalen raamwerk, gevuld met keien of rotsblokken. Dit is naast een functionele afscheiding ook een decoratief element. Keien hebben een geheel eigen karakter door de eigenzinnige vorm en vele kleurnuances.

Grindschermen

Een fijnere versie van een schanskorf is een grindscherm. Deze hebben een kleinere maaswijdte met daarachter fijn gaas. Daardoor kunnen ze gevuld worden met alle soorten grind en splitstenen. Grindschermen zijn voorzien van tussenschotjes, zodat ze niet bol gaan staan als ze gevuld zijn. Een belangrijk onderdeel van een grindschutting is de soort paal die u kiest om de schutting staande te houden. Afhankelijk van de dikte van de schutting kiest u voor hardhouten palen of betonpalen.

Kom kijken op ons showterrein

Wij bij Steenbergen Sierbestrating vinden service vanzelfsprekend. Kom eens kijken op ons 1500m² grote buitenterrein. Daar tonen we u ons uitgebreide assortiment keien, rotsen en rotsblokken, naast andere accessoires voor uw tuininrichting.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen