Overige kantopsluiting

Bij het inrichten van uw tuin komt u een aantal momenten tegen waar u een bijzondere oplossing nodig heeft. Voor een leuke overgang van siertuin naar groentetuin bijvoorbeeld. Loopt u vanaf uw terras een zandpad op of kiest u voor staptegels? Een leuke variant voor de gebruikelijke betontegels kunnen de Timberstones van Marshalls. Deze tegels lijken op plakken uit een boomstam. Of houdt u meer van de klassieke flagstones? Mooie grillige hardstenen schijven die verkrijgbaar zijn in een groot aantal soorten hardsteen.

Vijverranden van natuursteen en beton

Als u een strakke vijver bouwt, zijn natuurstenen vijverranden een prachtige manier om de vijver mee af te werken. Dankzij de ruime keuze in steensoorten en kleuren natuursteen is het perfect mogelijk de vijverranden af te stemmen op uw terrastegels of grindpaden. De betonnen vijverranden zijn vaak gemaakt van grote betonnen terrastegels die iets over de waterrand steken. Zo grenst uw terras naadloos aan op uw vijver. Het is wel van belang dat deze tegels goed vastgelegd zijn om eventueel kiepen te voorkomen.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen