Opsluitbanden natuursteen

Een bijzondere soort opsluitbanden zijn de natuursteen opsluitbanden. Opsluitbanden worden ook wel boordstenen genoemd. Bijna ieder merk dat natuurstenen terrastegels verkoopt biedt ook opsluitbanden aan. U ziet ze bij ons in het assortiment van bijvoorbeeld MarshallsMBI en Excluton.
Als u al een terras met natuurstenen tegels heeft liggen, is er een enorm breed aanbod aan hardstenen opsluitbanden. Van Vietnamees blauw, zandsteen, kalksteen (Travertin) of graniet hardsteen.

Bijzondere palissades van natuursteen

Naast de gewone natuursteenkantopsluiting kunt u ook kiezen voor decoratieve varianten als de monolieten, de obelisken en de flagstones. Hoewel ze niet bedoeld zijn om in te zetten als bijvoorbeeld palissades, zijn het hele decoratieve stukken die u er zeker voor kan gebruiken. De enige kanttekening erbij is dat deze natuursteen grillig is. Er kunnen onzichtbare breuklijnen in zitten die een verzwakking van de palissade betekent. Wij hebben een groot assortiment van Eck-Stone waar u zeker mooie natuursteen voor uw palissade tussen zult zien.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen