Opsluitbanden beton

Betonnen opsluitbanden worden door bijna al onze tegelleveranciers aangeboden. U kunt kiezen uit een flink aantal kleuren, van muisgrijs tot antraciet of rood en bruin. De afmetingen van betonnen opsluitbanden variëren van 50cm tot 100cm lang. Veel voorkomende breedtematen zijn 6cm en 8cm. Een aantal leveranciers biedt ook haakse bochtelementen aan voor een strakke hoek in uw kantopsluiting.

Een aparte variant zijn de REDSUN betonbielzen. Dit zijn grote opsluitbanden van 12x20x60/120cm. Deze zware variant op de traditionele opsluitband oogt zeer robuust en is een leuk alternatief als u eens wat anders wilt langs uw gazon of perk.

Timberstone opsluitbanden van Marshalls

De Timberstone betonnen opsluitbanden van Marshalls zijn iets bijzonders. Marshalls is er in geslaagd om de betonnen opsluitbanden de uitstraling van versteend hout te geven, replica stenen noemen ze het. Door een mooi systeem met hoek- en tussenpalen kunt u ze niet alleen inzetten als opsluitband, maar er zelfs een laag muurtje van maken. Ook zijn er stapstenen verkrijgbaar die er uitzien als een schijf uit een boomstam.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen