Afwatering

Uw tuininrichting is niet compleet zonder goede afwatering. Want uw tuin heeft water nodig, maar teveel water is juist niet goed. Daarbij wilt u de doorloop naar binnen en het terras vrij houden van wateroverlast. Er bestaan veel mooie oplossingen voor de afwatering in uw tuin, zoals de roostergoten van ACO Drain®.

ACO Drain® roostergoten of sleufgoten

Roostergoten zorgen ervoor dat het water bij bestrating snel verdwijnt, zodat u geen hinder heeft van water bij de deur, de oprit en de garage. Voor alle sierbestrating is een passende roostergoot. Voorkom plasvorming op uw terras of langs het gazon met roostergoten van ACO Drain®.

  • Roostergoten: Een roostergoot is de meest bekende afwatering van ACO. Deze goten hebben een rooster van staal, RVS of kunststof. U kunt de roosters zelfs met ingebouwde LED verlichting kopen.
  • Monolithische goten: Een monolithische goot is een roostergoot waarbij de goot en het rooster uit één deel bestaan.
    Sleufgoten: Een sleufgoot is een verdekte goot. U ziet slechts een smalle sleuf in plaats van het traditionele rooster. De sleufgoot is een mooie oplossing voor strakke en design tuinen.
  • Buffergoten: Een buffergoot kan makkelijk grote hoeveelheden water verwerken door de extra ruime goten. Ideaal voor het afwateren van grote terreinen.
  • Kolken: Kolken worden meestal gebruikt in een professionele omgeving. U ziet kolken op industrieterreinen en in straten. De varianten die wij aanbieden kunt u goed inzetten voor grotere parkeerplaatsen of een ruime oprit.

Van advies tot levering

Wij van Steenbergen Sierbestrating vinden service vanzelfsprekend. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste materialen voor uw vijver. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies.

Sierbestrating en tuintegels bij Van Steenbergen Sierbestrating uit de Klomp

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Bekijk al onze merken

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 1.500 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies. Wij leveren in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Arnhem en in de Betuwe.

Over steenbergen