Tuinverlichting

Tuinverlichting

Tuinverlichting

Tuinverlichting

Tuinverlichting

Verlichting is beleving, zo ook tuinverlichting. Heerlijk buiten in de tuin zitten op zomeravonden, zelfs als het donker wordt. Veilig omsloten door sprookjesachtig verlichte bomen en planten. Met buitenverlichting kunt u dag en nacht uw tuin zien. Reden genoeg om verlichting te plaatsen in uw tuin. We leveren alle tuinverlichting van in-lite.

Staanders, wandverlichting en spots

Staande lampen zijn de sfeermakers voor bij uw terras. Of voor de veiligheid langs een pad, zodat zichtbaar is waar u loopt. Deze staanders kunt u eenvoudig in de grond steken, of op een harde ondergrond monteren.

Met wandverlichting kunt u een schutting bijzonder laten verlichten, door ze om de zoveel planken te plaatsen. Zo brengt uw schutting sfeer in het donker als lichtwand.

Accentueer bepaalde delen van uw tuin met spots. Laat bomen of planten in het oog springen. Of plaats onderwaterspots in uw vijver. Zo creëert u stijlvolle, sprookjesachtige taferelen in uw eigen tuin. Geniet van uw tuin, ook in het donker.

Welke buitenlamp en op welke plek?

Hoe kunt u uw tuin laten oplichten in het donker? Er zijn twee zaken van belang. Kies welke elementen u in uw tuin wilt versterken en bepaal wat de belangrijke zichtlijnen zijn. Wilt u juist nadruk op de diepte van de tuin of wilt u een paar mooie bomen of uw vijver als centraal punt in uw tuin? Door te spelen met licht, contrast en de mogelijkheden die buitenverlichting u bieden kunt u er een waar kunststukje van maken.

In-lite tuinverlichting

Het tweede dat van belang is, kies voor een goede lamp. Weet wat u wilt met de lamp, bepaal de lichtsterkte, de positie en het soort armaturen. Onderschat het belang een goede buitenlamp niet. Een kwalitatief goede buitenverlichting met meerdere mogelijkheden zal u veel meer plezier van uw tuin geven dan een standaard oplossing.

Onze collectie in-lite tuinverlichting biedt u een ruime keuze aan spots, inbouwlampen, armaturen en vijververlichting. Vooral de LED tuinverlichting van in-lite biedt mooie oplossingen, denkt u bijvoorbeeld aan de Hyve LED of de Scope verstelbare grondspots. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.