Vijvermaterialen

Vijvermaterialen

Vijvermaterialen

Met een vijver brengt u de rust van de natuur in uw tuin. Het geeft diepte aan uw tuininrichting, letterlijk en figuurlijk. Voeg waterplanten toe, vissen, misschien zelf watervalletje. Een mooie vijver is een rijke toevoeging voor uw tuin, een plek waar u volledig tot uzelf kunt komen. Wij leveren verschillende materialen voor uw vijver, van natuurstenen vijvertegels tot vijverranden en vijvergrind.

Rubberen vijverfolie Flexiliner

Een vijver aanleggen met vijverfolie is een veelgemaakte keuze. Het heeft dan ook veel voordelen. U bent flexibel in het formaat en de vorm van uw vijver. Verder is folie goedkoop vergeleken bij andere oplossingen als een voorgevormde Polycarbonaat vijver van vergelijkbare afmetingen. We adviseren het gebruik van kwalitatief duurzame rubberfolie voor uw vijver, bijvoorbeeld die van Flexiliner. Dit flexibele materiaal is naast soepel ook zeer sterk, waardoor het jarenlang goed blijft. De Flexiliner vijverfolie volgt de treden en glooiende vormen van de vijver makkelijk, zonder stevigheid te verliezen.

Pompen

Vijverpompen zorgen voor de nodige beweging in het water. Doormiddel van een waaier of rad komt het water in beweging. Hiermee voorkomt u veel bacterievorming die door stilstaand water ontstaat. U leest meer over vijverpompen en overige vijvermaterialen op de pagina van WIBO vijvermaterialen.

Van advies tot levering

Wij van Steenbergen Sierbestrating vinden service vanzelfsprekend. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste materialen voor uw vijver. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.