Trap- en bloktreden

Trap- en bloktreden

Traptreden en bloktreden

Creëer hoogteverschil in uw tuin met traptreden of bloktreden, voor meer spanning in uw tuininrichting. Hoogteverschil geeft uw tuin veel meer dimensie dan een vlakke tuin. Een klein verschil in hoogte geeft uw tuin een hele andere sfeer, het geeft meer ruimte voor het oog. Met enkele traptreden is uw tuininrichting compleet. We leveren traptreden van diverse merken, waaronder MBI, Eck-Stone en Red Sun.

Diverse merken traptreden en bloktreden

De traptreden van MBI zijn een ideale oplossing voor het hoogteverschil in uw tuin. Ze zijn makkelijk te plaatsen en sluiten goed aan bij andere muurelementen. Zowel de GeoColor als de GeoFacetto traptreden naadloos aan te sluiten op de muurelementen.

Eck-Stone levert traptreden van natuursteen in bijzondere kleuren. Zoals de aqua-kleurige Vietnam Basaltsteen of de Graniet Geel stenen bloktreden. Beide zijn gebouchardeerd. Dat is een hamerslagtechniek voor de afwerking waarmee ze de natuurstenen traptreden een ruwe oppervlaktestructuur geven.

Red Sun levert prachtige traptreden in verschillende kleuren, vernoemd naar bergen. Zo kunt u kiezen via de donkergrijze Mount Everest of de ruwe Kilimanjaro uw hoogteverschillen in de tuin te overbruggen. Prachtige beeldspraak voor het overwinnen van hoogtes aan huis.

Kom kijken

Kom eens kijken op ons 1500m² grote buitenterrein. Daar tonen we u ons uitgebreide assortiment sierstenen, traptreden, bloktreden en andere accessoires voor uw tuininrichting. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.