Staalmatten en draadpanelen

Staalmatten of draadpanelen

Staalmatten en draadpanelen kennen vele verschillende toepassingen. Wanneer u een schanskorf of steenkorf voor de inrichting van uw tuin wenst, zult u staalmatten nodig hebben. Draadpanelen kunnen ook dienen als afrastering van uw tuin. U kunt er bijvoorbeeld een klimop tegenaan te laten groeien, een klimhortensia of een clematis. Wilt u bloemen of een muur van groen?

Staalmatten voor natuurstenen schutting

Staalmatten zijn multifunctioneel, ze worden in diverse constructies gebruikt. Voor een natuurstenen schutting zijn staalmatten ideaal. Zo kunt een muur creëren van staalmatten, gevuld met grind, split of breukstenen. Ook hierin zijn de mogelijkheden divers. Vul de muur volledig op, of stapsgewijs in verschillende hoogtes. Gebruik het als plantenbak of als rand voor een verhoging in uw tuin.

Draadpanelen voor veiligheid

Hoe een afrastering uitgevoerd wordt heeft aanzienlijk veel invloed op de stevigheid en veiligheid ervan. Als u een duurzame oplossing zoekt, dan is een draadpaneel zonder twijfel de beste keuze. Er bestaan verschillende draadsterktes en groottes van de mazen. In feite geldt dat hoe groter de draadsterkte, hoe kleiner de mazen, des te veiliger uw afrastering.

Van advies tot levering

Steenbergen Sierbestrating vindt service vanzelfsprekend. We helpen u graag bij het maken van uw keuze. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.