Overkappingen en serres

Overkappingen en serres

Overkappingen en serres

Overkappingen en serres

Overkappingen en serres

Overkappingen en serres

Bij ons vindt u overkappingen en serres met ranke, elegante profielen. Ruimtes waarin het licht volledig binnen kan stromen. Zo kunt u op elk moment naar buiten en toch genieten van huiselijk comfort. We leveren overkappingen en serres van Aluxe. Daarmee heeft u volop keuze in wat bij uw woning past. De maten zijn aan te passen aan uw wensen zodat u een serre koopt die precies bij u past. Met een Aluxe serre haalt u zelfs in de winter het zonnetje in huis.

Aluxe overkappingen

De profielen van Aluxe overkappingen ondergaan een oppervlaktebehandeling waardoor het metaal goed tegen alle weersinvloeden kan. Dit gebeurt door anodiseren en poedercoaten. Anodiseren voorziet de oppervlakte van een oxidelaag waardoor het niet gaat roesten. Poedercoaten is een speciale manier van verven, waarbij geen oplossingsmiddel nodig is, daardoor wordt het harder dan gewone verf.

Aluxe in kleur

Als u zoveel moeite doet om uw tuin in te richten, dan gaat het om details. U kunt de Aluxe verandadaken en serres in een kleur naar wens laten uitvoeren. Standaard heeft u de keuze uit gebroken witte of antracietkleurige frames. Maar als u speciale wensen heeft, kunt u de mogelijkheden gerust met ons bespreken. We helpen u graag uw tuin te perfectioneren.

Kom kijken

Kom gerust eens kijken op ons 1500m² grote buitenterrein. Verbaas u over het enorme assortiment sierbestrating, verlichting, schuttingen en tegels voor in huis.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.