Blokhutten en tuinhuizen

Blokhutten of tuinhuizen

Iedereen heeft verschillende eisen waar een blokhutten of tuinhuizen aan moet voldoen. Allereerst is er natuurlijk smaak. We hebben strakke, moderne tuinhuizen. Of traditionele tuinhuizen, voor degene die een meer klassieke stijl zoekt. Dan is er nog het doel dat u heeft met uw blokhut of tuinhuis. U kunt het gebruiken als opbergschuur of als plek om lekker te klussen. Of mogelijk wilt u het gebruiken als gastenverblijf of sauna?

TuinVisie

We leveren onder andere de tuinhuizen van TuinVisie. Daarmee kunt u alle kanten op. Of u nu een simpele schuur zoekt of een comfortabel verblijf, het is allemaal mogelijk. Zelfs aangebouwde of ingebouwde terrassen zijn geen probleem. U kunt kiezen uit een tuinhuis van 180cm bij 120cm, of een ruimere van 240cm bij 300cm. Uiteraard zijn er nog veel meer maten verkrijgbaar.

Veranda’s

Wilt u gewoon lekker beschut buiten zitten? Dan is een Aluxe veranda een mooi alternatief voor een tuinhuis. Zit u zich al zitten? Met een terraswarmer, comfortabele stoelen, een loungebank en misschien zelfs een buitenkeuken verlengt u de zomer tot de winter.

Kom langs

Kom langs bij ons buitenterrein om een veranda in het echt te zien en ervaren. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar. We leveren uw tuinhuis met zorg af, daarvoor hebben we eigen transport beschikbaar.