Tuininrichting en accessoires

Blokkenhutten en tuinhuizen

Schuttingen en tuinhout

Muurelementen en stapelmuren

Overkappingen en serres

Staalmatten en draadpanelen

Trap- en bloktreden

U en L elementen

Vijvermaterialen

Tuininrichting accessoires

Een tuin is niet compleet zonder een persoonlijk tintje. U heeft planten gekozen, een mooi terras aangelegd, maar dan bent u er nog niet. U heeft ook tuininrichting accessoires nodig zoals ornamenten, beelden, vazen en waterspuwers. Met onze tuinaccessoires kunt u de inrichting van uw tuin nog meer afstemmen op uw persoonlijke smaak. Steenbergen Sierbestrating levert diverse accessoires voor uw tuin.

Breed assortiment

We leveren een breed assortiment artikelen voor uw tuin, van verschillende merken. Waaronder veel accessoires voor uw tuininrichting. Door de grote keuze zult u zeker iets vinden dat bij u past. Met uw eigen unieke samenstelling creëert u een geheel eigen sfeer in uw tuin.
Maak uw tuin af met een tuinhuis, een schutting of voeg een extra dimensie toe met een trapje. Ook voor een vijver kunt u bij ons terecht. Voor de complete inrichting van uw tuin kunt u het beste eens bij ons langskomen. Op ons buitenterrein van 1500m2 tonen we u bijna alles dat we kunnen leveren.

Duurzaamheid

Naast comfort en stijl is duurzaamheid een belangrijke eigenschap voor tuinaccessoires. Want het wordt dag en nacht blootgesteld aan de buitenlucht. Wij vinden het belangrijk dat u lang plezier heeft van uw tuininrichting, daarom letten we goed op de kwaliteit van onze accessoires.

Van advies tot levering

Service is bij Steenbergen Sierbestrating vanzelfsprekend. Van advies tot levering helpen wij u bij de inrichting van uw tuin.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, of kom eens kijken in onze showroom.