Kleurvaste bestrating

Waarom is kleurvaste bestrating zo belangrijk? De meeste mensen zullen antwoorden dat ze juist op de kleur vielen, het past bij het ideale beeld van het tuin of terras. Daarom bieden wij een groot aantal kleurvaste terrastegels en klinkers aan. Van bekende producenten als MBI met de GeoColor collectie, de REDSUN Smartton Vintage of de CleanTop® producten van Metten.

Technologisch vernuft voor betere kleur

De GeoColor betonklinkers zijn een prachtig voorbeeld hoe technologie niet alleen voor een duurzamer product kan zorgen, maar ook voor mooiere kleuren en meer loopcomfort. Door de gewone betonklinkers te voorzien van een kleurechte toplaag van natuurlijke materialen. Een GeoColor klinker of tegel is niet alleen kleurvast, dankzij de iets open structuur van de toplaag voelt de GeoColor met blote voeten comfortabeler aan dan natuursteen. De zomerzon heeft er minder effect op dan op natuursteen.

Kleurvast en gevarieerd

Een kleurvaste bestrating is niet saai. Integendeel. Zowel MBI als Metten bieden een breed assortiment met kleurrijke tegels en klinkers aan. Denk hierbij aan de Umbriano serie van Metten met de marmer- of granietstructuren. Ook de keramische terrastegels die de verschillende fabrikanten aanbieden zijn zeer kleurvast en verkrijgbaar in vele motieven. Daarnaast zijn de keramische tegels ook nog eens vorstbestendig, zoutbestendig en makkelijk te reinigen.