Wienerberger

Wij leveren alle producten van Wienerberger, wereldwijd de grootste producent van keramische bouw- en bestratingsmaterialen. Hun hoogwaardige bestrating geeft uw tuin karakter. De duurzame en stijlvolle straatbakstenen zijn gemaakt van klei van Nederlandse bodem. U kunt kiezen uit de strakke klinkers, de getrommelde klinkers, bezande klinkers of de onbezande variant. Het kleurenschema van Wienerberger lijkt eindeloos.

Gebakken steen van natuurlijke materialen

Door de natuurlijke materialen geeft gebakken bestrating van Wienerberger uw tuin een tijdloze uitstraling. De stenen worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Daarbij blijven deze stenen generaties lang goed, zijn ze makkelijk in hergebruik en behouden ze een hoge restwaarde. U bent met Wienerberger verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig en milieuvriendelijk product.

Levensduur keramiek

Verantwoord ondernemen is belangrijk voor Wienerberger. Daarmee streven ze altijd naar een win-win-win situatie. Keramiek is dan een logische keuze, dat blijft de waarde behouden. Keramische stenen hebben een levensduur van honderden jaren. Wienerberger gelooft in de duurzame voordelen van keramiek.

Snelle levering uit ruim assortiment

De keramische stenen van Wienerberger zijn onderdeel van ons ruime assortiment. We garanderen een snelle levering. Binnen vijf werkdagen wordt uw bestelling thuis bezorgd door ons eigen transport.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.