WIBO vijvermaterialen

We leveren alle producten van WIBO vijvermaterialen, groothandel in vijver- en tuinartikelen. Maak uw tuin compleet met een prachtige vijver. Of u nu van Koikarpers houdt of van een zwemvijver met wat eenvoudige vissen er in. Met uw ideeën en ons advies realiseert u het zelf. WIBO heeft een enorme keuze in onder andere vijverfolies, vijverpompen, beluchting, waterbehandeling en decoratiemateriaal. Uw creativiteit bepaalt de grens.

Flexliner vijverfolie

Met een Flexiliner vijverfolie kiest u voor een vijver van topkwaliteit. De Flexiliner folie is zeer elastisch dus ook de technisch lastige vormen kunt u mooi bekleden. U kunt kiezen voor Flexiliner 0,8 of 1mm dik. Wilt u een folie voor de zwaarste omstandigheden, kies dan voor de RubberFlex vijverfolie. Deze folie is wat stugger dan Flexiliner, maar net even sterker.

Vijverstenen, vijvergrind of vijvertegels?

Uw vijver graven en installeren is één, maar hem mooi aankleden is wat de vijver echt af maakt.. Kiest u voor vijvergrind of gaat u aan de slag met vijverstenen, keien en misschien zelfs rotsblokken. U kunt ook kiezen voor en hele strakke vijver met mooie natuurstenen vijvertegels. Wij zijn benieuwd naar het resultaat. Stuurt u ons een foto?