TuinVisie betonklinkers

We leveren alle producten uit het zeer complete assortiment van TuinVisie. Waaronder natuursteen, tuinhout, tuinhuizen, ijzerwaren en verlichting. Ze blinken echter uit met hun Tambour betonklinkers. Deze duurzame stenen zijn ideaal voor een terras of oprit.

TuinVisie vindt zijn oorsprong in Betonwarenindustrie Rouweler BV, begonnen in 1969. Door de overname van de groothandels Sterbeton en Overvliet kan vanuit nieuwe magazijnen vrijwel het hele land bediend worden. Daarom introduceerde de Rouweler Groep in 1999 het merk TuinVisie voor alle verkoopactiviteiten.

Klinkers van beton

‘Klinker’ is de naam die in de volksmond wordt gebruikt voor straatbaksteen. Omdat deze klinkers van beton gemaakt worden, heten ze ook wel betonklinker. Een speciale categorie is de kleurvaste deklaagsteen. Ze worden gemaakt van onderbeton met daaroverheen een deklaag. Betonklinkers zijn harde stenen die een grote massa kunnen dragen. Goede, betaalbare bestrating.

Tambour

De Tambour is de populairste serie van TuinVisie. Vrij vertaald betekent Tambour dat het steen getrommeld is. Trommelen geeft het steen een karakteristiek, verouderd effect. Tambourstenen zijn maatvast doordat ze plat geproduceerd worden. Uitermate geschikt voor paden en opritten. Ook pleinen kunnen goed betegeld worden met deze stevige stenen.

Breed assortiment

Naast Tuinvisie leveren we nog meer merken. Kom gerust eens kijken op ons buitenterrein. Daar tonen we u alle verschillende soorten steen, verlichting en andere accessoires. Binnen vindt u onze collectie wandtegels en vloertegels.

Heeft u vragen? We geven u graag ons deskundig advies.