Mooi Kunstgras

We leveren Mooi Kunstgras dat nauwelijks van echt gras te onderscheiden is door hoogwaardige materialen en kleurstellingen. Kunstgras dat geschikt is voor uw tuin, balkon, dakterras of bij een zwembad.

Bentley

Kunstgras Bentley is een topper binnen het assortiment van Mooi Kunstgras. Deze hoeft niet ingezand te worden. Door de kwalitatieve vezels wordt dit kunstgras niet platgelopen, waardoor het altijd mooi kunstgras blijft. De grassprieten blijven netjes overeind doordat ze hun veerkracht behouden. Niet van echt te onderscheiden, het voelt zelfs zo zacht aan als echt gras.

Onderhoudsarm

Het grote voordeel van kunstgras is dat het onderhoudsarm is. Nooit meer maaien of sproeien. En het gras blijft altijd mooi groen. Bij Mooi Kunstgras gelden nog meer voordelen.

U heeft bij Mooi Kunstgras geen last van onkruid doordat de kunstgrasvezels door een sterk antiworteldoek worden getuft. En na een regenbui is het gras weer snel droog, door de goede afwatering via het doek.

Ons assortiment

Mooi Kunstgras is onderdeel van ons ruime assortiment. Kom eens kijken op ons buitenterrein, we tonen u graag ons volledig assortiment siersteen, natuursteen, tegels, bielzen en buitenverlichting. Bent u nog op zoek naar en goede hovenier, we bevelen u er graag een aantal aan.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.