METTEN Stein+Design

We leveren ook de hoogwaardige, innovatieve betontegels van METTEN Stein+Design. Deze tegels zijn een waar geschenk voor de vormgeving van uw tuin, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Daarbij zijn veel producten van METTEN geproduceerd met de unieke CleanTop-Technologie, waarmee de stenen langdurig mooi blijven.

Vormgeven met betonsteen

METTEN Stein+Design heeft zichtbaar passie voor beton. De mogelijkheden voor vormgeven met betonsteen zijn grenzeloos. Door de ontelbare vormen, kleuren en structuren is het een uiterst veelzijdige grondstof. Daarnaast is beton duurzaam, veilig, milieuvriendelijk en kan het van bijzondere eigenschappen worden voorzien. Bijzonder is de complete collectie dakterrastegels. METTEN heeft vier collecties in huis, de Arcadia, de Soreno, de Cortesa en de Pallas. Allen geschikt voor het balkon of terra, maar net even anders qua aanzicht.

METTEN CleanTop-Technologie

Na ruim tien jaar onderzoek is de CleanTop-Technologie in veel producten verwerkt. Doel van het onderzoek was: “Het moet zo eenvoudig mogelijk zijn om het mooie van een indrukwekkende stenen vloer te behouden.” CleanTop is anders dan een coating of impregnant. Deze unieke bescherming dringt door in de hele steen, hierdoor is de steen permanent beschermd tegen weersinvloeden en vuil.

Ruim assortiment, snelle levering

De betontegels van METTEN Stein+Design zijn onderdeel van ons ruime assortiment. We garanderen een snelle levering. Binnen vijf werkdagen wordt uw bestelling thuis bezorgd door ons eigen transport.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.