MBI De Steenmeesters

We leveren alle producten van MBI De Steenmeesters. Van begin af aan is investeren in innovatie en vakmanschap een speerpunt van het bedrijf. Zo lopen ze voorop met zelfontwikkelde machines. Bijvoorbeeld de Big Bertha in Veghel, de grootste steenpers van Europa, of de Bull’s Eye, die zorgt voor een natuurlijke nabewerking bij stenen en tegels. Ze bieden de uitstraling van natuursteen met alle voordelen van beton.

MBI GeoSteen, beter dan baksteen of natuursteen

MBI is uitvinder van GeoSteen. Dat zijn betonstenen met een hoogwaardige toplaag, gemaakt van kleurechte, natuurlijke materialen. MBI heeft de toplaag naar een hoger niveau getild in kwaliteit en dichtheid. Daarvoor gebruiken ze meer dan zestig soorten gebroken natuursteen uit acht Europese landen.

Met GeoSteen zijn grotere formaten mogelijk dan met traditioneel baksteen, waardoor minder voegen nodig zijn. Daarbij zijn er tientallen variaties in profiel en nabewerking, wat zorgt voor een verschillende uitstraling.

Naar de site gaan? Klik op het logo.

  • ITEM_TITLE

    ADD_CONTENT_HERE

  • ITEM_TITLE

    ADD_CONTENT_HERE

Catalogus

http://download.mbi.nl/books/ktgc/#p=1

Breed assortiment

Naast MBI hebben wij nog meer merken in ons assortiment. Kom gerust eens kijken. Op ons buitenterrein tonen we u alle verschillende soorten steen, verlichting en andere accessoires. Binnen vindt u onze collectie wandtegels en vloertegels. Heeft u vragen? We geven u graag ons deskundig advies.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren