Marshalls

We leveren alle producten van Marshalls, marktleider op het gebied van bestratingsproducten in het Verenigd Koninkrijk. Sinds 1890 is Marshalls al bezig met de ontwikkeling van innovatieve producten die een unieke en persoonlijke uitstraling hebben. Maak uw droomproject waar met hoge kwaliteit courtstones, kasseien, kinderkopjes en kasteelstenen voor uw oprit of terras.

Courtstones

De Marshalls Courtstones kunnen dankzij de gepatenteerde technologie als een klassieke trommelsteen worden geplaatst. Deze betonstenen past bij traditionele en eigentijdse architectuur.

Kinderkopjes of kasseistenen

In oude stads- of dorpskernen vindt u ze nog wel eens: de kinderkopjes. In het zuiden ook wel kasseistenen genoemd. Met hun typische, telkens verschillende, maar oerdegelijke uitstraling. Ze heten kinderkopjes vanwege de grootte, zo groot als een kinderhoofd.

De Courtstones van Marshalls lijken precies op deze kinderkopjes, behalve aan de onderkant. Die is bij elke steen hetzelfde met een maatvaste en gelijke basis. Daardoor zijn ze veel makkelijk te plaatsen dan de klassieke kinderkopjes en dus uiteindelijk goedkoper.

Ruim assortiment

De stenen van Marshalls zijn onderdeel van ons ruime assortiment. Kom eens kijken op ons buitenterrein, we tonen u graag ons volledig assortiment siersteen, natuursteen, tegels, bielzen en buitenverlichting. Maak uw tuin af met een schutting, afrastering of een tuinhuisje.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.