Eck-Stone

We leveren alle producten van Eck-Stone, toonaangevend als het gaat om natuursteen. Hun jarenlange ervaring en passie voor natuursteen hebben geleid tot een van de meest uitgebreide assortimenten natuursteen voor tuin en terras. Wereldwijd zijn de gebroeders Eck op zoek gegaan naar steen.

De natuursteen terrastegels van Eck-Stone variëren van een rustiek en landelijk karakter, tot een moderne strakke uitstraling.  Eck-Stone biedt niet alleen de reguliere tegels, ze zijn juist sterk in Flagstones, kinderkoppen, keramische tegels en staptegels. Ook constructie materiaal voor muurtjes kunt u in het Eck-Stone assortiment vinden.

Voordelen natuursteen tegels

Het voordeel van natuursteen is dat het een leven lang mooi blijft. Het is sterk genoeg om na jaren intensief gebruik nog steeds kwaliteit te behouden. Met natuursteen maakt u tevens elk project uniek, want elke steen is anders en elke soort heeft zijn eigen structuur. Het aanbod in formaat, kleur en afwerking is uiterst gevarieerd, waarmee u het specifieke karakter aan uw tuin geeft dat u beoogt.

Ruim assortiment

Natuursteen van Eck-Stone is onderdeel van ons ruime assortiment. Kom eens kijken bij ons buitenterrein van 1500m2. We tonen u graag ons volledige assortiment siersteen, natuursteen, stoeptegels, bielzen en buitenverlichting. Maak uw tuin af met een schutting, goede afwatering of een tuinhuisje.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bewaren

Bewaren

Bewaren