Keien, rotsen en brokken

Keien, rotsen en brokken

Keien, rotsen en brokken

Keien, rotsen en brokken

Keien, rotsen en rotsblokken

Veel gebruikt voor tuininrichting zijn keien, rotsen of rotsblokken. Deze worden vaak decoratief gebruikt, bijvoorbeeld voor het accentueren van tuinpaden of als afwerking voor een vijver. Maar keien en rotsblokken dienen vaak ook functioneel als tuinafscheiding. We leveren diverse soorten keien, rotsen en rotsblokken.

Schanskorven

Steeds meer mensen gebruiken een schanskorf als schutting voor hun tuin. Dat is een korf van een stalen raamwerk, gevuld met keien of rotsblokken. Dit is naast een functionele afscheiding ook een decoratief element. Keien hebben een geheel eigen karakter door de eigenzinnige vorm en vele kleurnuances.

Grindschermen

Een fijnere versie van een schanskorf is een grindscherm. Deze hebben een kleinere maaswijdte met daarachter fijn gaas. Daardoor kunnen ze gevuld worden met alle soorten grind en splitstenen. Grindschermen zijn voorzien van tussenschotjes, zodat ze niet bol gaan staan als ze gevuld zijn. Een belangrijk onderdeel van een grindschutting is de soort paal die u kiest om de schutting staande te houden. Afhankelijk van de dikte van de schutting kiest u voor hardhouten palen of betonpalen.

Kom kijken op ons showterrein

Wij bij Steenbergen Sierbestrating vinden service vanzelfsprekend. Kom eens kijken op ons 1500m² grote buitenterrein. Daar tonen we u ons uitgebreide assortiment keien, rotsen en rotsblokken, naast andere accessoires voor uw tuininrichting. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.