Opsluitbanden natuursteen

Opsluitbanden natuursteen

Opsluitbanden natuursteen

Een bijzondere soort opsluitbanden zijn de natuursteen opsluitbanden. Opsluitbanden worden ook wel boordstenen genoemd. Bijna ieder merk dat natuurstenen terrastegels verkoopt biedt ook opsluitbanden aan. U ziet ze bij ons in het assortiment van bijvoorbeeld Marshalls, MBI en Excluton.
Als u al een terras met natuurstenen tegels heeft liggen, is er een enorm breed aanbod aan hardstenen opsluitbanden. Van Vietnamees blauw, zandsteen, kalksteen (Travertin) of graniet hardsteen.

Bijzondere palissades van natuursteen

Naast de gewone natuursteenkantopsluiting kunt u ook kiezen voor decoratieve varianten als de monolieten, de obelisken en de flagstones. Hoewel ze niet bedoeld zijn om in te zetten als bijvoorbeeld palissades, zijn het hele decoratieve stukken die u er zeker voor kan gebruiken. De enige kanttekening erbij is dat deze natuursteen grillig is. Er kunnen onzichtbare breuklijnen in zitten die een verzwakking van de palissade betekent. Wij hebben een groot assortiment van Eck-Stone waar u zeker mooie natuursteen voor uw palissade tussen zult zien.