Stam Tuinvormgeving

Stam Tuinvormgeving is een bureau voor tuinarchitectuur. Een ontwerpbureau wat graag met pen en papier werkt, maar zeker ook met schep en schoffel. Door een continue afwisseling tussen praktijk en de ontwerpstudio, zijn de ontwerpen van Stam Tuinvormgeving altijd realistisch én uitvoerbaar.

Ontwerp

Op basis van de kennismaking begint het ontwerpproces met 3 verschillende tuinschetsen. Samen opzoek naar úw voorkeur! De keuzes die worden gemaakt, verwerkt de tuinvormgever in een definitief tuinontwerp. Daarmee is de basis gelegd, het plan staat op papier!

Realisatie

Bij de aanleg heeft de tuinvormgever een actieve rol. Logisch, want een tuin vormgeven gaat verder dan een goed plan op papier. Bij dit onderdeel geldt bij Stam Tuinvormgeving het motto: "Ieder doet waar hij goed in is". De stratenmaker verzorgt de bestrating, de timmerman het houtwerk en de elektricien de elektriciteit.

Nazorg

Het duurt minimaal 2 jaar voordat beplanting een stabiel stadium heeft bereikt. Regelmatig tuinonderhoud is in die periode belangrijk. De tuinvormgever kan op verschillende manieren helpen bij snoeiwerk, onkruidbestrijding, hagen scheren etc. Tot zelfs het totaal overnemen van het tuinonderhoud.

Contactgegevens

Stam Tuinvormgeving
Gelders Benedeneind 3
3907 KW Veenendaal

 06-14287706
 info@stamtuinvormgeving.nl
 www.stamtuinvormgeving.nl