Theunissen Tuinverzorging

"My home is my castle" zeggen de Engelsen en ze hebben gelijk: uw huis is de beste plek om tot rust te komen, een veilige, aangename plek waarin uw eigen stijl en smaak de dienst uitmaken. In uw huis creëert u uw eigen sfeer en dat wilt u in uw tuin ook. Maar: een tuin is een levend organisme, heel wat anders dan stoffering en meubels. Planten, struiken en bomen hebben elk hun eisen en eigenaardigheden. Ze staan niet stil maar ontwikkelen zich.

Daarom is het maken van een goed tuin ontwerp niet eenvoudig, het moet aansluiten bij uw smaak, gevoel voor stijl, uw huis en de beschikbare ruimte in grond en budget. Wij zijn sinds 1995 actief in het vertalen van uw woonsfeer naar een verantwoord en betaalbaar tuinontwerp. Ook de aanleg is bij ons dankzij een aantal vakkundige mensen in goede handen. Wij doen het grondwerk, bestraten, zorgen voor de juiste beplanting, installeren van beregeningsinstallaties, bouwen pergola’s, en tuinoverkappingen. Kortom van eerste krabbel tot en met de perfecte uitvoering.

U wilt wel de lusten maar niet de lasten van uw tuin? Wij nemen het onderhoud van uw tuin graag van u over. Een onderhoudsabonnement is voordeliger dan u denkt. Vraag er eens naar.

Theunissen Tuinverzorging tot uw dienst!

Contactgegevens

Theunissen Tuinverzorging
Berkenlaan 10
3925 JG Scherpenzeel

 033-2589541
 info@theunissentuin.nl
 www.theunissentuin.nl